Képesingatlanok.hu

Eladó tégla építésű 76 m2-es lakás Budapest 8. ker. területén

| |
Ár: 54.900.000 Forint
Azonosító kód: VWHQ
Megye: Budapest
Település: Budapest 8. ker.
Ingatlan típusa: Lakás
Típus: Tégla
Emelet: 1
Alapterület: 76 m2
Szobák száma: 2 + 2 szoba
Fűtés: Cirkó
Egyéb:
Feladás ideje: 2022. 11. 19. 17:57

Hirdetés leírása:

VIII. KERÜLET CSARNOKNEGYEDÉBEN, A VASAS KÖZBEN megvételre kínálok egy rendkívül jó beosztású, fiatalos 76 nm-es, 2 egész + 2 félszobás, félemeleti, teljeskörűen felújított lakást.

A polgári társasházban megtalálható lakást a különnyíló szobák, végiggondolt, praktikus beosztás, a nagyon előnyös helykihasználás és a kevés közlekedő teszi különlegesen kellemes otthonná.

Belső elrendezése rendkívül fiatalos, otthonos hangulatosságát kiemelik a tágas terek.
Egyedi méretre készített konyhabútor és a praktikus beépített szekrények, tágas gardrób szoba teszik komfortossá az ingatlan mindennapos használatát.
Két szoba igényes és masszív galériával rendelkezik, alatta kényelmes két méter feletti állómagassággal.

A LAKÁS GÉPÉSZETILEG TELJESEN ÚJ! GAZDASÁGOS KONDENZÁCIÓS CÍRKÓ radiátoros fűtésrendszer programozható termosztáttal került kialakításra, mely még gazdaságosabbá teszi használatát. Új vízvezetékek, szennyvízvezetékek, csőben szerelt réz villanyvezetékek, távfelügyeletes riasztó rendszer lett kiépítve. Modern, minőségi lamináltparketta burkolat lett felhasználva a szobákban a felújítás során.

Egyedi vízórával, villanyórával, gázórával mérhető fogyasztás.

A nappali, a konyha és az egyik szoba a nyugati tájolású csendes Vasas közre néz. A mási két különnyíló szoba keleti tájolású. Több homlokzaton átszellőztethető a lakás.
A társasház folyamatosan karbantartott, jó lakóközösségű és anyagi helyzetű. A lakás csendes kisforgalmú utcában mégis nagyon könnyen megközelíthető helyen van, alig 350 méterre a József körúttól és a Harminckettesek terétől. Közös költsége 16.000,-Ft/ hó.

Amennyiben szeretne a város szívéhez közel lakni, de a csendes környezet előnyeit is szívesen élvezné, akkor ez a legjobb választás!

Az infrastruktúra kitűnő: a 4-6-os villamos 2 perc alatt elérhető, M4-es Rákóczi téri metró megálló pedig 5 perc alatt érhető el gyalog és a M2-es metró megálló is közel van. Orvosi rendelők, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek, parkok pillanatok alatt elérhető közelségben vannak.
A belváros hangulatos kávézói és éttermei idegenforgalmi szempontból kiemelt, igényes környezetet biztosítanak, közkedveltek a külföldieknek körében. Az egyetemek közelsége miatt a diákok körében is vonzó hely, ezért az ingatlan befektetésnek is értékálló választás.

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: Bata László
Telefonszám(ok): +36703186175
E-mail cím: batalaszlo77@gmail.com
Eladó további hirdetései »

Kiemelt ingatlan hirdetések:



Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika