Képesingatlanok.hu

Eladó tégla építésű 92 m2-es lakás Győr területén

| |
Ár: 49.500.000 Forint
Azonosító kód: MPOU
Megye: Győr-Moson-Sopron
Település: Győr
Ingatlan típusa: Lakás
Típus: Tégla
Emelet: Földszint
Alapterület: 92 m2
Szobák száma: 3 + 1 szoba
Fűtés: Cirkó
Egyéb: Részletek
Feladás ideje: 2021. 10. 11. 18:11

Hirdetés leírása:

Tulajdonostól eladó Győr belvárosban Rába parthoz közel, kiváló infrastruktúrával rendelkező Árpád utca elején 4 szintes társasház magasföldszinti lakása. Óvoda, ált. iskola, szakgimnázium, gimnázium, vasút, busz helyközi és távolsági megállók a közelben. A rengeteg programokkal kecsegtető helyszínek pár perc sétával elérhetők. A nagy bevásárlás után sem kell a csomagokat az utcáról cipelni, a ház belső udvarán parkolhat. Utcán a ház előtt éves kedvezményes bérlettel szintén , amivel a belváros kék övezetében is megállhat.
A lakás 92 nm, teljesen felújított, amihez még a pincében is található saját használatú tároló. A felújítás mindenre kiterjedt, gáz, villany, víz, ablak. A fűtést, meleg vizet gázkazán biztosítja, radiátoros hőleadókkal, rendszeresen ellenőrizve szakemberrel. A lakásban 2 nagy szoba, 1/2 szoba, hall, konyha, spejz, fürdő, wc, előszoba, közlekedő található. A fürdő 2 oldalról is megközelíthető. A 2 nagy szoba az utcára néz, közte dupla ajtó is található. A többi ajtó, nem átlátszó ólomüveggel díszített. A képeken látható minden berendezés a lakásban marad.
Az ingatlan teher és permentes. Megegyezés esetén gyorsan birtokba vehető.
Egyeztetett időpontban megtekinthető.
Érd. 20 943 7202

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: Kancsal Ferenc
Telefonszám(ok): 303909809
E-mail cím: kancsalf@gmail.com

Kiemelt ingatlan hirdetések:



Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika