Képesingatlanok.hu

Eladó 2598 m2-es telek Káva területén

| |
Ár: 15.200.000 Forint
Azonosító kód: XVRQ
Megye: Pest
Település: Káva
Ingatlan típusa: Telek
Típus: Ismeretlen
Emelet: Földszint
Alapterület: 2598 m2
Fűtés: Ismeretlen
Egyéb:
Feladás ideje: 2021. 06. 22. 13:44

Hirdetés leírása:

Tisztelt érdeklődő!

A Gödöllői-dombság szívében, Natura 2000 terület szomszédságában, Pest Megye- Káva község szívében eladó egy 2589 nm-es összközműves építési telek.
A község Pest megyében található, Monor 15 perc, Vecsés, Cegléd 25perc autózással elérhető.

A település dinamikusan fejlődik, emellett védik, óvják természeti kincseiket és régi épületeiket is. Több régi kúria is található a településen, melyekben jelenleg Iskola és hivatal is működik. Itt található az országosan egyedülálló Tanítók fája- mely emléket állít a faluban valaha dolgozott tanároknak. A madárcsicsergés és a csend itt nem ismeretlen fogalom, a faluban sétálva érezni lehet a természet közelségét.

A telek utcafonti része közel 50 méter, így lehetőséget nyújt akár megosztásra is.
Enyhén lejtős, ezért csodálatos panoráma tárul elénk a mesés környezetben. Elhelyezkedése a település központjában van, hivatal, iskola, óvoda, bolt szinte karnyújtásnyira található.
Beépíthetősége 35%, mely lehetőséget ad lakóépület, kereskedelmi, szolgáltató épület, sportlétesítmény stb. építésére is, ezáltal akár befektetésnek is kiváló lehetőség lehet.
Jelenlegi egy bontandó vályogépület van rajta. A tulajdonosok vállalják, hogy igény esetén saját költségükre az épületet elbontják és teljesen letakarítják.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődését eme csodálatos telek iránt, hívjon, hogy személyesen is megtekinthesse és ajánlatot tehessen!

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: Nochta Mónika
Telefonszám(ok): +36306820920
E-mail cím: monika.nochta@gmail.com
Eladó további hirdetései »

Kiemelt ingatlan hirdetések:



Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika