Képesingatlanok.hu

Eladó 2000 m2-es telek Szarvasgede területén

| |
Ár: 3.000.000 Forint
Azonosító kód: L6YU
Megye: Nógrád
Település: Szarvasgede
Ingatlan típusa: Telek
Típus: Ismeretlen
Emelet: Földszint
Alapterület: 2000 m2
Fűtés: Ismeretlen
Egyéb:
Feladás ideje: 2021. 02. 14. 13:55

Hirdetés leírása:

Nógrád megyében Szarvasgedén, két db egymás melletti 1000-1000 nm-es telek eladó. A telkek a község utolsó (első) utcájában vannak. Az egyik telek teljesen üres, néhány elhanyagolt gyümölcsfa van rajta, gazos, gondozatlan. A földterület soha nem volt művelve, permetezve, tápanyagban gazdag, kiaknázatlan. Vízóraakna kiépítve, csatornahálózatra rákötési lehetőség.

A másik telken áll egy 45 nm-es faház, mely nagyon rossz állapotban van, lebontandó. Egy része téglafallal körbeépített. Víz, gáz, villany bevezetve. A csatornarendszer kivitelezése folyamatban van a településen, a rácsatlakozási pont telekhatáron belül van, jelenleg szabványos emésztőgödör van. Az épület elbontásakor a faanyag és az esőcsatorna részben hasznosítható. Ezen a telken is van néhány gondozatlan gyümölcsfa.

Az utcafront keletre néz, a hátsó rész pedig nyugatra, telkek mögött, amíg a szem ellát, szántóföld van, háttérben 70 km-re a Börzsöny látható. Az utca páratlan oldalán nincs járda, a telkek az utcafront felől enyhén emelkednek. Külön helyrajzi számmal rendelkeznek, nincsenek elválasztva, sem körbekerítve. Szarvasgede, Nógrád megyében, Heves megye határán van, Budapesttől 72 km-re, az M3-as autópályáról letérve 16 km. A községnek alig 400 lakosa van, csendes, békés, nyugodt hely. A településen polgárőrség működik, van óvoda, posta, könyvtár, orvosi rendelő és élelmiszerbolt. A 4 km-re lévő Jobbágyiban van általános iskola és gyógyszertár, takarékszövetkezet. Bölcsőde, középiskola, gimnázium a 7 km-re fekvő Lőrinciben van. A legközelebbi kórház Pásztón van, alig 16 km-re. A buszközlekedés megoldott, kb. félóránként megy járat a közelebbi városokba, átszállással Budapestre is. (Hatvan 20 km, Hollókő 25 km, Gyöngyös 40 km, Gödöllő 45 km, Salgótarján 40 km.) 8 percre van a Palotási Víztároló, horgászási lehetőséggel. Gyönyörű kiránduló és túrázó helyek, Cserhát 18 km, Mátra 40 km, Kékestető 50 km.

A két telek kizárólag együtt eladó, külön-külön nem. Az ár 3.000.000, - Ft. Cím: Szarvasgede, Arany János utca 13-15. Telefon: 06-70-277-1567

Ingatlanközvetítők ne zaklassanak.

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: Szarvasgede telek
Telefonszám(ok): 06702771567
E-mail cím: omaragaleria@gmail.com

Kiemelt ingatlan hirdetések:



Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika